RAJA AURA PELARIS LEVEL 3

RAJA AURA PELARIS LEVEL 3(TERBARU)

 

MENDATANGKAN REZEKI BERUPA HARTA KEKAYAAN DAN WANG YANG BANYAK,BERKAH SERTA KERAMAT

Tak perlu melakukan pesugihan atau azimat, cukup meminta rezeki kepada ALLAH SWT yang menjamin rezeki setiap makhluk. Melalui Rawatan Ilahiyah dan Amalan dibawah ini insya ALLAH :

1. Membuang energi negatif atau kesialan.

2. Memperbaiki aura kerezekian.

3. Cepat mendapat pekerjaan.

4. Melapangkan dan meluaskan rezeki.

5. Terpenuhi keperluan,harta dan kebendaan.

6. Menarik rezeki dan kekayaan tanpa batas.

7. Melipatkan hasil usaha dan bisnes.

8. Melariskan perniagaan sehingga tidak perlu pelaris.

9. Solusi melunasi hutang.

10. Rezeki berkah dan keluarga sakinah.

11. Mudah mendapatkan ilham atau petunjuk berkaitan dengan rezeki.

12. Pengasihan umum, disenangi semua orang, dicintai kawan dan disegani lawan.

 

Melalui rawatan Ilahiyah dengan media khusus yang pihak kami kirimkan serta mengamalkan Amalan haq Pelarisan & Kerezekian ini pertama kali dalam masa setengah jam, Insya ALLAH menjadi solusi haq dunia akhirat

 

Ilmu ini bermanfaat untuk menarik Wang secara nyata melalui Ritual yang sangat sederhana,mudah di Lakukan siapapun.insya Allah Mampu mendatangkan wang secara nyata melalui amalan luarbiasa ini. Ritual ini tidak menyimpang dari Ajaran Islam,kita meminta serta memohon tetap Kepada Allah SWT untuk memberikan apa yang kita inginkan/hajati.

 

Proses ritual sangat mudah,sederhana,tidak berat,lebih mudah dari semua ritual menarik wang yang ada di website kami ini.Sudah banyak sekali pengalaman ritual kurang lebih setengah jam sudah ada menampakkan hasilnya,bahkan ada yang lebih cepat.banyak juga yang merasa terbantu/berhasil dengan ritual ini.

 

Proses melakukan ritual boleh dilakukan di tempat khusus yang telah kami sediakan,boleh juga dimana-mana tempat asalkan bersih ataupun boleh dilakukan secara jarak jauh,Insya Allah hasilnya sama.Potensi keberhasilan mencapai 99.999%..

 

ilmu  Raja Pelaris ini bersifat seumur hidup,boleh untuk muslim/non muslim, paket keilmuan boleh dipesan secara jarak jauh.

Syarat melaksanakan ritual :

tidak boleh serakah/tamak,berniat membantu sesama,untuk membayar hutang-hutang anda,untuk modal berniaga/bisnes & bekal hidup.

 

Setelah di adakan Ritual pengijazahan ilmu dilakukan oleh Dr.Rizal sendiri samada jarak dekat /jarak jauh,untuk pelaksanaan ritual penarikan wang boleh anda Lakukan sendiri.Insya Allah dengan berkah amalan ini yang sudah teruji keampuhannya anda akan kaya mendadak,akaun bank dimana-mana,deposit wang yang banyak berlimpah ruah,sukses berniaga/berbisnes dan laris,hutang yang menggunung terlunasi dan keperluan hidup dapat dipenuhi dan hidup harmoni.

 

ILMU MENDATANGKAN WANG /REZEKI KEKAYAAN

Sebuah rahsia yang telah tersimpan beratus-ratus tahun yang lalu iaitu “Wang Ghaib” melalui produk rahsia ini kami ungkap,cara mendapatkan wang secara ghaib tanpa harus bertentangan dengan agama,jadi program keilmuan ini bukanlah mendapatkan wang dengan cara yang tidak halal.

 

Jika ada cara mendapatkan wang secara ghaib yang tidak halal seperti menggunakan toyol,ngepet dll,Maka pasti ada cara mendapatkan wang ghaib secara halal. Jadi melalui amalan ini kami paparkan semuanya cara memperoleh kekayaan tanpa bertentangan dengan agama dan 100% halal tanpa sebarang risiko dan selamat dunia akhirat.

 

WANG GHAIB adalah wang yang akan anda dapatkan secara ghaib/aneh,contoh:

 

  • Tiba-tiba anda menemukan setumpukan wang dalam bilik Anda
  • Tiba-tiba anda mendapatkan transfer wang banyak dari orang yang tidak dikenali
  • Tiba-tiba anda menemukan wang yang banyak disuatu tempat tanpa ada pemiliknya

Itulah contoh mendapatkan rahsia wang secara ghaib

Yang Jelas akan selalu beruntung dalam segala usaha yang kita tekuni. Fungsi doa wang ghaib juga boleh untuk pelarisan usaha,rezeki lancar dan berkah.

 

Pemilik ilmu ini tidak akan pernah merasa kekurangan dalam masalah kewangan selamanya.apapun Usaha kita, usahawan/usahawanita, pedagang,pebisnes,peniaga,restoran kedai makan,perniagaan besar kecil dll akan cepat maju,ekonomi pendapatan meningkat,rezeki mengalir tak henti-henti entah dari mana saja datangnya,cepat Kaya menuju hidup berkecukupan. ataupun yang masih tidak bekerja sedang menganggur akan cepat mendapat rezeki/pekerjaan.

 

Bila dalam keadaan terdesak akan ada wang misteri yang masuk ke dompet/akaun Bank kita.Wang/rezeki yang datang diluar dugaan anda/tak sebanding jika dibanding usaha kita,jangan tanyakan dari mana datang nya wang tersebut,ini dijamin halal boleh terjadi iaitu anugerah Dari Allah Yang Maha Kaya. Ilmu ini dapat digunakan Untuk Urusan Bisnes,Berniaga dll,Namun diSarankan Sekecil Apapun Usahakan Anda memiliki sesuatu bisnes sebagai wadah Tempat jalan Masuknya Wang.Untuk yang terdesak mengalami masalah Wang/bangkrup, masalah kewangan,terbelit hutang,rezeki sempit/susah rezeki dll,Amalkan lah ilmu ini.

 

Tak Perlu waktu yang Lama,cukup 7 hari Untuk kehidupan Rezeki Kita lebih baik lagi.Tidak ada ritual yang pelik-pelik/melanggar Agama.ilmu ini bukan Bank Ghaib,tidak menarik Rezeki anak cucu,tapi Jalan Penarik Rezeki diri sendiri & kekayaan kita,tanpa Risiko apapun dijamin halal berkah.

 

YURAN KURSUS: RM750

PERHATIAN:PROGRAM LANJUTAN KUNCI ILMU AURA RAJA PELARIS LEVEL 2(ISTIMEWA/ BOOSTER AURA RAJA PELARIS) DAN LEVEL 3(PAMUNGKAS AURA RAJA PELARIS) MERUPAKAN PROGRAM TERBARU DAN SEKARANG DIBUKA KEPADA UMUM . PROGRAM AURA RAJA PELARIS INI HANYA BOLEH ANDA PEROLEHI DI ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE.SETIAP KEILMUAN DALAM PROGRAM ANUGERAH AGUNG ADALAH BERBEZA,AMALAN BERBEZA,SEBAGAI CONTOH,JIKA PROGRAM YANG DIBUKA ADALAH PROGRAM ILMU GENDAM,JADI KESELURUHAN PROGRAM KEILMUAN DALAM PROGRAM TERSEBUT HANYA BERKAITAN DENGAN GENDAM SAHAJA,DAN TIDAK DICAMPUR ADUKKAN DENGAN KEILMUAN SEPERTI KEKEBALAN DSBNYA,JUGA SEBAGAI CONTOH ILMU PELARIS,YANG DIMASUKKAN DALAM PROGRAM TERSEBUT HANYALAH KEILMUAN TERPILIH KHUSUS UNTUK ILMU PELARIS SAHAJA,TIDAK DISERTAKAN ILMU TERAWANGAN DSBNYA,HAL INI PIHAK KAMI LAKUKAN ADALAH UNTUK PENYEMPURNAAN PEMBENTUKAN ENERGI BERDASARKAN KEILMUAN YANG DIPELAJARI,JADI HASILNYA NANTI MENJADI SANGAT LUARBIASA KEKUATANNYA DAN MANTAP,INSYA ALLAH!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s