CINCIN RAJA PELARIS

CINCIN RAJA PELARIS KAROMAH AGENG SUPER DAHSYAT ANUGERAH AGUNG


Cincin Raja Pelaris Karomah Ageng Super Dahsyat Anugerah Agung adalah cincin Ekslusif yang merupakan media spiritual khusus untuk Pelaris Diri & Bisnes. Insya Allah orang yang memakai Cincin Raja Pelaris Super Dahsyat Anugerah Agung ini diberikan suatu keberkahan dan keberuntungan dimanapun ia berada  oleh Allah SWT,cincin pelaris ini berdaya tuah sangat ampuh, kerana didalamnya terkandung sirri dari pengisian berbagai ilmu hikmah, asma’, hizb,ajian dll Tingkat Tinggi.

 

Sehingga bagi siapa saja yang memakai Cincin Raja Pelaris tersebut akan membuka pintu rezeki dari segala arah,bila dipakai berdagang jualan akan laris,bisnes maju berkembang, meraih keberuntungan, kedai/kiosk cepat banyak pelanggan,membantu melepaskan pemiliknya dari lilitan hutang,melancarkan usaha/bisnes dan ekspansinya,dan pemakai Cincin Raja Pelaris akan memancarkan daya aura pengasihan yang sangat kuat, kharisma dan wibawa tinggi, sehingga siapapun yang melihat akan terpesona, disenangi kawan mahupun lawan,disukai banyak teman, dipercaya atasan/bawahan, kata-kata dipercayai, bahkan Cincin Raja Pelaris ini juga mengandungi khasiat perlindungan ghaib/keselamatan mutlak untuk perlindungan dari bahaya zahir mahupun batin,anti santet, pagar badan/tempat perniagaan,tolak bala dari segala serangan ilmu hitam/black magic,dan masih banyak khasiat lainnya dalam manfaatnya untuk bekal berikhtiar meraih keselamatan dan kerezekian serta pelarisan yang semuanya atas kuasa dan kehendak Allah SWT.

 

Dengan memakai Cincin Raja Pelaris ini maka energinya akan meresap dalam jiwa dan mempengaruhi kejiwaan pemakainya, sehingga keadaan jiwa/rasa lebih mudah menerima keadaan yang telah ditentukan oleh Allah SWT(qona’ah)

 

Semua kaifiyyah/ cara menggunakannya di terangkan dengan jelas dan lengkap dalam buku panduan yang akan di sertakan pada pengiriman paket.

 

FIDYAH PENGISIAN CINCIN RAJA PELARIS:RM1000

 

  • Dapat dimiliki siapa saja baik muslim/non-muslim dan dapat diproses secara langsung mahupun jarak jauh.
  • Tidak dibuat sekaligus banyak. Dibuat hanya berdasarkan pesanan dan diselaraskan dengan nama si pemesan

 

Penggunaan cincin ini tidak perlu memakai puasa ataupun ritual yang berat, cukup bacakan doa kalau mahu tidur, atau saat mahu di pakai untuk kerja. Tanpa kesan sampingan negatif dan tanpa pantangan yang macam-macam. Cincin ini mempunyai khasiat yang cukup hebat, iaitu setiap orang yang anda ajak bercakap akan menjadi mesra dan ramah serta tertarik dengan anda, dan wibawa anda akan timbul dengan besar, orang jadi segan dan hormat dengan anda., automatik orang yang tidak membeli dari anda akan tidak merasa sedap hati jika anda berprofesi menjual produk,musuh atau orang yang berniat jahat pula akan terbungkam serta terkunci niat jahatnya bahkan binatang buas dan galak sekalipun akan menjadi jinak bila berhadapan dengan anda.

Pantangan : tidak boleh untuk menjual barang barang haram, seperti minuman keras, dadah, ataupun untuk tindak kejahatan/jenayah. Jika anda langgar maka anda akan mendapat musibah yang besar. Tidak memakai tumbal apapun, dan tidak perlu perawatan khusus. Saya tidak mengikhlaskan bila dipakai untuk tindak kejahatan seperti menipu/merugikan orang lain.

Cincin ini ditempah mengikut ukuran saiz jari tangan anda,jika anda memesan langsung dari saya,akan dikenakan caj tambahan untuk harga cincin,ini tidak termasuk bayaran untuk pengisian energi Raja Pelaris ini jika anda tidak menggunakan cincin anda sendiri. Seandainya nanti anda sudah tidak memerlukan lagi, dapat anda wariskan ke anak cucu atau ke keluarga yang boleh dipercayai.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s